CRIM (26/07/2024) Aplec dels Ports

Sorita, Els Ports, CASTELLÓ

0
WEB
FACEBOOK
INSTAGRAM

Us esperem el dia 26, 27 i 28 de juliol a Sorita!

💥Us presentem el cartell amb els diferents actes
✊🏻 d’aquest 45é Aplec dels Ports💥


🗣 Recordeu que l’Aplec és una festa totalment autogestionada i, per tant, tots els concerts i les activitats són totalment gratuïtes!

@sonsdartiga @adala.blankfosk @re_tocs @elponypisador.yarr @crimpunkrock @contaclown @animaalsound @piratssoundsistema @cactustroop @som_robaestesa @kol.lectiuestafa @azero_oficial@paradisfiscalgrup @laravalerateatre @danimiquel @_essencia_oficial @muixerangadelsports @rsc_llunatics @e.f.e.d.e.m.e @rosiiocano @oriolcuber @improplana @contracop @vialliuremusic @la_sesi_ @paulatoms @perkutada @lestestarudes @xuquerdj i més!

GRUPS del 26 de JULIOL

CRIM és un grup català de punk-rock format en el 2011, originari de Tarragona. Van debutar amb l'autoeditat "10 milles per veure una bona merda", als quals van seguir "CRIM", "Blau Sang, Vermell Cel", "Pare nostre que esteu a l'infern" i d’altres. CRIM és la banda catalana de punk que més triomfa fora de les seves fronteres, ja que en pocs anys sumen gran quantitat de gires pel continent Europeu i una altra pels Estats Unit.

CACTUS neix de la inquietud de tres joves des de les comarques centrals del País Valencià que ja acumulen el seu bagatge al món musical. És un grup de música en valencià conegut per la seua fusió d'estils, que barreja reggaeton, pop i trap. Ara han madurat els seus projectes personals anteriors i ajunten forces i ritmes per no deixar-te parar de ballar.

#AplecdelsPorts #aplecdelsports2024 #aplecsoritaipalanques 

Agenda