Les Testarudes

CATALUNYA / Ska, Rocksteady & Reggae

0

CATAUNYA / Ska, Rocksteady & Reggae

/CAT/

Les Testarudes són nou dones, d’entre 20 i 27 anys, vingudes de diferents indrets del país i que tenen com a epicentre el barri barceloní de La Bordeta. El projecte neix de la necessitat de crear el seu propi espai dins d’estils tradicionalment dominats pels homes com són l’ska, el rocksteady i el reggae.

El grup va oferir el seu primer concert al maig de 2023 i des de llavors la seva agenda de concerts no ha parat de crèixer, oferint més d’una quarantena d’actuacions arreu de Catalunya.Amb un repertori format per algunes de les seves cançons preferides d’artistes tan nacionals com internacionals dins d’aquest gèneres, Les Testarudes volen visibilitzar la imatge de la dona damunt dels escenaris, així com oferir un espai d’aprenentatge i coneixement sobre les dones intèrprets i compositores en la cultura musical jamaicana. O com resumeixen elles mateixes, “Nou ties xulísimes amb qui fer unes bones ballaruques”.

/CAST/

Les Testarudes son nueve mujeres, de entre 20 y 27 años, venidas de diferentes lugares de Cataluña y que tienen como epicentro el barrio barcelonés de La Bordeta. El proyecto nace de la necesidad de crear su propio espacio dentro de estilos tradicionalmente dominados por los hombres como son el ska, el rocksteady y el reggae.

El grupo ofreció su primer concierto en mayo de 2023 y desde entonces su agenda de conciertos no ha parado de crecer, ofreciendo más de una cuarentena de actuaciones en toda Cataluña.

Con un repertorio formado por algunas de sus canciones preferidas de artistas tanto nacionales como internacionales dentro de estos géneros, Les Testarudes quieren visibilizar la imagen de la mujer sobre los escenarios, así como ofrecer un espacio de aprendizaje y conocimiento sobre las mujeres intérpretes y compositoras en la cultura musical jamaicana. O como resumen ellas mismas, «Nueve tías chulísimas con quien hacer unos buenos bailoteos».

 

CONCIERTOS en HFMN

Páginas del grupo:

BUENRITMO
ENLACES
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER