Dr Calypso + La Fricativa Sonora + Djs Taska Sally Brown + Mash Master (20/04/2024)

La Bohemia, CASTELLÓN de la Plana

0

PORTES ⏰ 21:00 h.

21:45 h. - LA FRICATIVA SONORA
23:00 h. - DR CALYPSO
00:30 h. - TASKA SALLY BROWN + MASH MASTERS
END  - 03:00 h.

 

SOLD OUT
Facebook

𝐃𝐑 𝐂𝐀𝐋𝐘𝐏𝐒𝐎 + 𝐋𝐀 𝐅𝐑𝐈𝐂𝐀𝐓𝐈𝐕𝐀 𝐒𝐎𝐍𝐎𝐑𝐀
+ 𝐃𝐉𝐒 𝐓𝐀𝐒𝐊𝐀 𝐒𝐀𝐋𝐋𝐘 𝐁𝐑𝐎𝐖𝐍 & 𝐌𝐀𝐒𝐇 𝐌𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑𝐒
.
➢ DISSABTE 20 ABRIL @ SALA LA BOHEMIA
CASTELLÓ DE LA PLANA
.

𝐌𝐀𝐒𝐇 𝐌𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑𝐒 i 𝐓𝐀𝐒𝐊𝐀 𝐒𝐀𝐋𝐋𝐘 𝐁𝐑𝐎𝐖𝐍 uneixen forces per portar als DR. CALYPSO, els grans ambaixadors de l'ska i la música jamaicana als Països Catalans, a Castelló dins la gira pel seu 35è aniversari. Pioners de l'escena skatalítica i un dels tòtems més moguts de l'escena catalana de les darreres dècades, els CALYPSO s'han mantingut fidels a la seva idea: tocar diferents pals jamaicans sense fer revival ni convertir-se en museu, practicant la carretera i manta, formant part de l'imaginari festiu de diferents generacions. Per primera volta a la capital de La Plana i única data anunciada al País Valencià.
.

LA FRICATIVA SONORA serán els encarregars d´obrir la nit. El grup instrumental d´arells jamcianes format per veterans de l´escena valenciana (The Shake It Up's, The Golden Singles, Begoña Bang-Matu i Ki Sap) toquen ska, reggae i altrés ritmes afro-caribenys ben carregats de vents com ens agrada per aci.

Després tindrem festa fins la matinada amb Mash Masters VS Taska Sally Brown als plats. I per al que lis agrada començar prompte, herm organitzat una punxada al carrer i al centre de la ciutat durant tota la vesprada. Será al Lupulove Castelló , la casa dela bona cervesa artesanal a Castelló.

Agenda

COMPRAR ENTRADAS