Alerta Fest (18/05/2024)

Poble Espanyol, BARCELONA

0

Puertas ⏰ 18:00  h.

19:00 h. - LES TESTARUDES
20:05 h. - ROTTEN XIII
21:10 h. - CRIM
22:20 h. - DR. CALYPSO

23:50 h. - INADAPTATS

25€ + 10€ ALERTA SOLIDARIA
35€ Sense despeses de gestió
Entrada a TAQUILLA - 40€

ENTRADA
FACEBOOK

📢 🎵 ⚡️ 𝐀𝐋𝐄𝐑𝐓𝐀 𝐅𝐄𝐒𝐓 𝟐𝟎𝟐𝟒 ⚡🎵 📢
⚡ 18 MAIG 2024 - POBLE ESPANYOL⚡
ENTRADES 🎟 ⇢ https://bit.ly/AlertaFEST_2024-BCN
.
𝐈𝐍𝐀𝐃𝐀𝐏𝐓𝐀𝐓𝐒 - Després del sonat retorn amb 2 sold outs a la sala Razzmatazz l'any 2022, tornen a la ciutat de Barcelona la banda de punk rock de Vilafranca del Penedès, una altra vegada en un concert solidari pels companys d'Alerta. inACABats però mai vençuts!
.
𝐃𝐑. 𝐂𝐀𝐋𝐘𝐏𝐒𝐎 - Després de la seva actuació a El Tingladu de Vilanova i la Geltrú en una jornada solidària per recollir fons per l'associació antirepressiva Alerta Solidària, els grans ambaixadors de l'ska i la música jamaicana al nostre país anuncien nova data a Barcelona.
.
𝐂𝐑𝐈𝐌 - La banda que va agafar el relleu generacional dins del punk rock dels mencionats anteriorment INADAPTATS, capitanejant la nova escena de punk rock catalana tornen a la ciutat de Barcelona després de la presentació del seu nou treball, Cançons de Mort, on varen esgotar les entrades a la Sala Razzmatazz.
.
𝐑𝐎𝐓𝐓𝐄𝐍 𝐗𝐈𝐈𝐈 - La sensació del punk rock a Euskal Herria, un fenomen que ha explotat i ja no es pot controlar, ROTTEN XIII arrasen per allà on passen. Els tindrem en aquest tan especial en el que serà la seva única actuació als Països Catalans el 2024. Cançons plenes d'actitud i himnes per cantar on combinen el punk rock amb el folk.
.
𝐋𝐄𝐒 𝐓𝐄𝐒𝐓𝐀𝐑𝐔𝐃𝐄𝐒 - No podien faltar a la festa la sensació del ska en l'àmbit nacional, Les Testarudes. Les Testarudes són nou dones, d'entre 20 i 27 anys, vingudes de diferents indrets del país i que tenen com a epicentre el barri barceloní de La Bordeta. El projecte neix de la necessitat de crear el seu propi espai dins d'estils tradicionalment dominats pels homes com són l'ska, el rocksteady i el reggae.
.
#AlertaFEST @hfmncrew @entzunproducciones @buenritmo @alertasolidaria
🫂 @inadaptatsppcc @drcalypsobcn @crimpunkrock @rottenXIII @lestestarudes
🏠 @pobleespanyol #Barcelona

Agenda